Minilening Aanvragen

Minilening AanvragenEen minilening aanvragen is nog steeds goed mogelijk in Nederland ondanks dat de wetgeving regelmatig veranderd. Er zijn verschillende verstrekkers actief zoals Ferratum en minilening.nl. Een minilening aanvragen is bij elke kredietverstrekker anders geregeld. Bij bijvoorbeeld voorschotje.nl kun je tot 4x toe 150 euro lenen en met spoed laten uitbetalen. Je betaald tegenwoordig geen rente meer dus je kunt als het ware gratis geld lenen. Je moet bij het aanvragen van een minilening wel oppassen dat je op tijd terugbetaald!

Handige tip: Wil je niet in de problemen komen en inzicht hebben in je financiele situatie? Boekhouder Haarlem kan je helpen met het op orde houden van je administratie.

Een minilening aanvragen bij een andere kredietverstrekker zoals bij cashbob kan ook zonder veel kosten. Pas als je te laat betaald of met spoed geld laat overmaken gaat het geld kosten. Je kunt ook vaak maar lenen voor 7 dagen. De nieuwe wet van 19 mei 2011 heeft gesteld dat het niet meer mogelijk is om hoge rentes te berekenen.