Minikrediet

Wie behoefte heeft aan wat extra geld, een voorschotje op het salaris wenst te verkrijgen of snel geld nodig heeft omdat het financieel even niet zo meezit, kiest bewust voor de minikrediet. Deze minikrediet ontvangt u vaak razend snel en omdat het om vrij lage bedragen gaat, blijft een bkr notering achterwege.

Minikrediet, binnen 5 minuten afgesloten en binnen 24 uur gestort

Minikrediet - Mini leningDe meeste geldverstrekkers in Nederland staan niet te springen om u een lening te verstrekken, zonder toetsing en registratie bij het bkr. Uiteraard willen ze er zeker van zijn dat u het geleende geld, ook al gaat het maar om slechts een paar honderd euro, binnen de gestelde termijn terug kunt betalen. Bovendien kunnen ze ook zien of u al eens vaker een lening heeft afgesloten en of deze op tijd is terugbetaald. Toch stelt de wet, dat een bkr notering of check niet verplicht is bij minikredieten, wanneer het te lenen bedrag onder de 1000 euro blijft en de looptijd niet langer is dan 3 maanden. Een minikredietkunt u binnen 5 minuten online of snel via sms aanvragen en na acceptatie heeft u soms al binnen 24 uur de beschikking over uw geleende geld.

Betaal de minikrediet op tijd terug

De minimale leeftijd voor het aanvragen van minikrediet is 21 jaar en bovendien moet u in het bezit zijn van een baan en minimaal 1000 euro netto per maand verdienen. Lopende leningen zijn geen bezwaar en veelal dient u een geldig legitimatiebewijs en een kopie van uw loonstrook aan te leveren. De terugbetaling van de minikrediet tot 1000 euro bedraagt vaak 1 maand. Wie zich hier niet aan houdt, zou weleens voor een aangename verassing kunnen komen te staan… omdat de kosten dan snel en zeer hoog kunnen oplopen.

Tip: Krediet Lening